Ознака: Вилшер

Меѓународен фудбал

Вилшер: Венгер е вистинскиот тренер за Арсенал

Вилшер безрезервно го поддржува својот тренер иако Венгер е во поприлично незгодна позиција по низата од лоши резултати и само две победи на последните 7 премиерлигашки натпревари. Вилшер истакна дека […]