Ознака: виц

Вицотека

Жената: – Каде си? Мажот: – Дома, мила…

Жената:– Каде си?Мажот:– Дома, мила….Жената:– Каде си?Мажот:– Дома, мила.– Сигурно?– Секако.– Ај вклучи го миксерот!– Ррррррррр!– Добро, драги.Следниот ден.– Каде си?– Дома, мила.– Сигурно?– Секако.– Вклучи го миксерот!– Ррррррррр!– Добро, […]

Вицотека

Еден ден оди Розето насмеана кај татко и Блажо и му вика: Тате, тате, јас ќе се мажам…

Еден ден иде Ројз'то насмеана и среќна кај татко и Блажо, и му вика; – Тате, тате, ја це мажам….Еден ден иде Ројз'то насмеана и среќна кај татко и Блажо, […]