Ознака: виц

Вицотека

Слетало НЛО во Македонија покрај некоја биртија…

Виц на денотСлетало НЛО во Македонија покрај некоја биртија. Излегува вонземјанин и вели: „Јас сум Сатурн.” Македонците викаат: „Газда, дај еден Сатурн” Овој пак: „Јас сум Сатурн”. „Газда, дај уште […]

Вицотека

Си јавал еден каубој. На патот се наоѓала една дупка: – Јас сум каубој, ќе ја прескокнам!

Си јавал еден каубој. На патот имало една дупка. Рекол: – Јас сум каубој, ќе ја прескокнам!Си јавал еден каубој. На патот имало една дупка. Рекол: – Јас сум каубој, […]

Вицотека

Пред спиење Перица седнал и се моли: – Господе, те молам Берлин да биде…

Пред спиење Перица седнал и се моли: – „Господе, те молам Берлин да биде главен град на Финска“.Пред спиење Перица седнал и се моли: – „Господе, те молам Берлин да […]

Вицотека

Професор прашува студентка по медицина на испит: – Млада колешке, дали знаете кој дел од човековото тело…

Професор прашува студентка по медицина на испит: -Млада колешке, знаете ли кој дел од човековото тело може да се зголеми до шест пати?Професор прашува студентка по медицина на испит: -Млада […]

Вицотека

Дошла русокоса на интервју за работа и директорот ѝ вели: -Сѐ е супер, уште само да видиме…

Дошла русокоса на интервју за работа и директорот ѝ вели: -Сѐ е супер, уште само да видиме дали знаете англиски.Дошла русокоса на интервју за работа и директорот ѝ вели: -Сѐ […]