Ознака: ВКУСНО

Кулинарство

Кремско рижото од месо е едно од највкусните што некогаш сме го пробале!

Постојат неколку блогери за храна на кои навистина им се восхитуваме, а Саша Вукиќ, кој се крие зад гастро-блогот, кујната на Саша, е секако една од нив. Популарниот блогер неодамна […]

Живот

Дали сте љубители на белото чоколадо? После овој текст ќе се предомислите!

Повеќето луѓе знаат дека постојат 3 главни типови чоколадо: бело, млечно и темно. Освен тоа, најголемиот дел од луѓето знаат кое чоколадо им е омилено. И темното и светлото чоколадо […]