Ознака: Владин портпарол

Вести Македонија

ДИК ќе мора да интервенира во Избирачкиот список, вели Бошњаковски

Денес владиниот портпарол Миле Бошњаковски во врска со прочистувањето на Избирачкиот список изјави дека се наследени повеќе проблеми и дека надлежните институции треба соодветно да ги адресираат и решаваат. На […]