Ознака: Волково

Вести

Ристовски: Ќе се реконструира кровот на основното училиште „Јоаким Крчовски“ во Волково

Министерството за образование и наука објави тендер за избор на градежна компанија која ќе изврши реконструкција на кровот на училиштето во Волково, објави заменик министерот за образование и наука Спиро […]

Вести

Груевски во посета на жителите на Волково кои имаа штети при поплавата

Вкупно 29 жители од населеното место Волково во општина Ѓорче Петров пријавиле оштетување на своите домови од поплавите што го зафати Скопје и околината викендов.Жителите на Волково вечерва ги посети […]