Ознака: его

Љубов и секс

ЕГО – најголемиот убиец на љубовните врски

Многу често се поставува прашањето „Кој е најголемиот виновник за распаѓањето на една врска?“ Ова прашање нема еден единствен одговор. Некои ќе кажат дека најголемиот уништувач е недостатокот на доверба, […]

Љубов и секс

ГЕЈШИТЕ ГО КАЖАА СВОЕТО: Применувајте ги овие совети и ќе го зачувате до вас!

Гејша, што на јапонски значи „уметничко лице“, е жена којашто е високо едуцирана во музиката, танцот и забавувањето со кое се демонстрира убавина, отменост, уметнички талент, шарм и беспрекорно однесување.Гејшите […]