Ознака: Елена Трајчевска

Вести

Трајчевска: Младите беа приоритет на владата предводена од ВМРО- ДПМНЕ

Советникот во Советот на општина Битола, Елена Трајчева на денешната панел дискусија во организација на ВМРО-ДПМНЕ истакна дека владата која ја предводеше таа партија вложуваше многу енергија, средства и време […]