Ознака: есен

Мода

Оскар де ла Рента за пролет 2013

Иако есента само што пристигна, модната недела во Њујорк ги однесе пристутните неколку месеци во иднината. Погледнете ја најновата колекција за нареднава пролет на Оскар де ла Рента.   Со […]

Мода

Металик лакови за оваа сезона

  Металик лаковите изгледаат супер на нокти во сите должини, бидејќи потполно ги прикриваат сите несовршености. Токму затоа ви препорачуваме оваа сезона да набавите сребрен или златен лак.   Металик […]