Металик лакови за оваа сезона

 

Металик лаковите изгледаат супер на нокти во сите должини, бидејќи потполно ги прикриваат сите несовршености. Токму затоа ви препорачуваме оваа сезона да набавите сребрен или златен лак.

 

Металик лаковите брзо и едноставно се нанесуваат и за само неколку минути тие даваат впечаток на совршен маникир, но доколку сакате малку да бидете поразлични, ви даваме неколку предлози:

 

1. Гламурозен француски маникир

2. Само еден нокт во металик боја

3. Направете ги рабовите на ноктите во металик боја

4. Тенки металик црти

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: