Ознака: забава

Занимливости

Ако „копаш под мишка“ – отказ

Кинеската авиокомпанија Хајнан еарлајнс има бизарни критериуми за вработување на пилоти. Имено оваа компанија во своите услови кои треба да ги поседуваат потенцијалните нивни вработени напишала и дека не смеат […]