Ознака: интервју

Интервјуа

Интервју со Филип Петровски по повод одбележувањето на 65 годишнината од Државниот Архив

Директорот на Државен Архив – Филип Петровски, гостуваше во емисијата на Радио слободна Македонија – „Утрински поглед“.Во продолжение ви следи едно интересно интервју со директорот на „Државен Архив“, г-динот Филип […]

Интервјуа

Ексклузивно интервју на Елена Ристеска

Ви го претставуваме ексклузивното интервју на нашата прекрасна Елена Ристеска за нашата редакција. Да почнеме со твоето враќање на сцената. Зошто беше отсутна? – Приватни причини.Сакав малку да ме снема, […]