Ознака: интересно

Занимливости

42 години во кома а нејзината мајка никогаш не ја остави

Едварда О`Бара од Мајами на 16 годишна возраст паднала во дијабетичка кома од која никогаш не се разбуди. Нејзините последни зборови упатени до нејзината мајка биле ''никогаш немој да ме […]

Занимливости

Го чувала мртов својот сопруг три години и чекала да воскресне

Мајка на пет деца од Русија, одлучила телото на својот мртов сопруг да го чува додека не воскресне. Жената која го направила тоа е припадник на христијанското движење пентекосталаца, лешот […]