Ознака: Набавка

Вести

Денеска ќе се потпише договорот за набавка на 200 илјади кинески вакцини

Договорот за набавка на 200 илјади вакцини за Ковид-19 од Кина треба да се потпише во текот на денешниов ден и се очекува по потпишувањето за најкраток временски рок тие […]

Вести

Не запира набавката на службени возила, потрошени над 3 милиони евра потрошени

Последна во низата на јавни набавки на службени возила е набавката на Агенцијата за стокови резерви која бара да купи автомобил од 27 илјади евра. Имено Агенцијата по втор пат […]

Вести

Набавка на четири нови електрични локомотиви

МЖ Транспорт и Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) денеска ќе потпишат договор за набавка на четири нови електрични локомотиви во рамки на Проектот за обнова на возниот парк.  Проектот […]