Ознака: на ОН

Балкан Вести

Советот за безбедност на ОН ќе расправа за Војската на Косово

Седница на Советот за безбедност на ОН ќе се одржи денес на барање на Русија и Србија. Седницата е   посветена на формирањето на косовската Војска, а свое обраќање ќе имаат претседателите […]