Ознака: на својата баба

Црна хроника

Убиецот од Драчево-припадник на секта

Грозоморно убиство во Драчево кое вчера ја потресе македонската јавност денес открива пошокантен и погрозен пресврт на настаните. Тој, сепак не ја заклал својата 66-годишната баба туку и го прегризал гркланот, ги откриваат […]