Ознака: организам

Живот

Знаете дека се здрави, но не сте свесни што навистина му прават на вашиот организам

Нема да верувате кога ќе прочитате што можат да ви направат само 50 грама кикирики дневно. Кикириките се по потекло од јужна Америка и припаѓаат на семејството мешунки, како што […]

Живот

Овие 5 знаци укажуваат дека имате отрови во телото

Отровите се насобираат во вашето тело бидејќи сте живи и тоа е неизбежно. Меѓутоа, некои дополнителни активности кај некои луѓе предизвикуваат отровите да се акумулираат во нивното тело побрзо отколку […]