Ознака: организам

Живот

ОДЛИЧЕН ЧИСТАЧ НА ОРГАНИЗМОТ:Овој пијалок гарантира добро здравје и енергија

Овој пијалок е популаризиран во Источна Европа каде се користи како одличен чистач на организмот.Станува збор за квас од цвекло кој меѓу другото помага во варење, чистење на црниот дроб, […]

Живот

Детоксицирајте го организмот за само 3 дена со оваа диета

Токсините стигнуваат до нашиот организам преку храната, воздухот, лековите и козметичките производи, па затоа не би било лошо еднаш во месецот да му помогнете да се избори со нив.Доколку не […]

Живот

Волшебен напиток за детоксикација на организмот

Неуредната исхрана која подразбира мал внес на готвена храна и голем внес на брза храна во нашето тело создава подуеностПоследици на ваквата исхрана се и чувство на тежина во желудникот, […]

Издвојуваме

Зошто е важно да пиете вода дури и во зимските денови

Зошто е важно да пиете вода дури и во зимските денови Човековото тело без разлика на годишните времиња има постојана потреба соодветно да се хидрира. Но, како што времето заладува и […]