Ознака: пребарување на интернет

Технологија

Што не треба никогаш да пребарувате на “Google”?

Повеќето од нас се навикнати на Гугл да пребаруваат одговори на најразлични прашања – од рецепти до медицински совети и онлајн банкарство. Ви откривме што на Гугл никогаш не треба да […]

Живот

Никогаш не ги барајте симптомите за болести на интернет

Речиси секоја личност која има пристап до интернет барем еднаш симптомите на некоја болест ги побарала на Гугл. Како последица на тоа најчесто се појавува паника, бидејќи резултатите од пребарувањето […]