Ознака: Пулсот на Даниела Рангелова

Коментари

Рангелова зборуваше за демократија, а прекрасно функционираше во тотално владеење!?

Вечерва на гостувањето во емисијата Отворено на 24Вести сега бившата Претседателка на жените на ВМРО-ДПМНЕ била загрижена за правецот на Партијата. Највеќе ми остави впечаток нејзиниот говор за демократизација на […]

Издвојуваме

Срцката отиде да гласа како Претседател на Унија на Жени на ВМРО, кој кого тука лаже господа?

За некои очекувано за некои како изненадување Даниела Рангелова пратеник на ВМРО и претседател на Жените на ВМРО отиде да прави гласа на референдумот и со тоа го помогна цензусот. […]