Ознака: родилка

Црна хроника

Гинеколог од Општа болница „Борка Талески“ Прилеп ќе одговара за смрт на родилка

По спроведените дејствија од страна на надлежен јавен обвинител, Основното јавно обвинителство – Прилеп до Основниот суд – Прилеп поднесе обвинителен предлог против Г.О., лекар специјалист гинеколог- акушерство Општа болница […]