Непознати таблети ставени во сендвич на родилка на ГАК

Loading...

Медицинска сестра од Клиника за гинекологија и акушерство вчера вечерта пријавила дека на Клиниката, каде била примена родилка со породилни болки, дошле три машки лица.Лицата биле познаници на родилката кои и донеле храна, а во сендвичот вработените пронашле четири големи таблети сина боја.
Се превземаат мерки за расчистување на случајот.Лицата биле познаници на родилката кои и донеле храна, а во сендвичот вработените пронашле четири големи таблети сина боја.
Се превземаат м

loading...