Ознака: самоубиства

Живот

Луѓето што се самоубиваат не сакаат да умрат, само сакаат болката да престане

„Таа беше убава, тој беше паметен, таа беше талентирана, тој беше спортски експерт“. Но, ништо од ова не може да спречи умот да не им се чувствува добро. Депресијата е […]