Ознака: Сашко Дуковски

Македонија

Доставен извод од катастарот дека Чавков не поседува вила на Халкидики, правдата ќе се бара во Стразбур

Адвокатот на осудениот поранешен директор на Бирото за јавна безбедност (БЈБ) Митко Чавков, Сашко Дуковски, до судот достави извод од катастарот на Халкидики. Со него се потврдува дека Чавков не поседува […]