Ознака: смеа

Бавча

Нема ништо потажно од стар човек што се право фраер со сила. Котевски со генијален статус за Палчо

О мај гад, гринџ централ. Нема ништо потажно од стар човек што се право фраер со сила. Котевски со генијален статус за Палчо… Вака Петар Котевски ги опишал обраќањата на Палевски […]

Вицотека

ИНТЕРВЈУ ЗА РАБОТА

ИНТЕРВЈУ ЗА РАБОТА: Шефот: Имаш 50 цигли во авион…Фрлаш една …колку ти остануваат?Кандидатот: 49Шефот: Како во три потези ќе ставиш слон во фрижидер?Кандидатот: Отворам фрижидерот,го ставам слонот внатре,го затворам фрижидерот.Шефот: Како […]