Ознака: соочување

Живот

4 начини да се справите со стравовите – застанете им на патот!

Кога постои ризик да направиме нешто ризично поради невнимателност, добиваме знак на предупредување што нè поттикнува да ја преиспитаме одлуката. Меѓутоа, ако стравот е наш начин на живот и нè […]