Ознака: страв

Економија

Растот на бројот на заразени од КОРОНА ВИРУСОТ ја намали цената на нафтата

Растот на бројот на заразени од КОРОНА ВИРУСОТ ја намали цената на нафтата Нафтата денес на светските пазари се продаваше под 42 долари, притисната од растот на резервите и големиот […]

Вести

Анкета: 67% од светската популација се плаши од КОРОНА ВИРУСОТ

Со глобално истражување за Ковид 19 излезе Брима Галуп според која 67 проценти од светската популација стравува од новиот вирус, дел од граѓаните стојат зад своите влади, дел ги критикуваат […]

Живот

4 начини да се справите со стравовите – застанете им на патот!

Кога постои ризик да направиме нешто ризично поради невнимателност, добиваме знак на предупредување што нè поттикнува да ја преиспитаме одлуката. Меѓутоа, ако стравот е наш начин на живот и нè […]