Ознака: Театар „Војдан Чернодрински“

Вести

Средствата од претставата „Хамлет од Горно Дупени“ ќе бидат донирани за поплавените

Театарот „Војдан Чернодрински“ вечер во 20:00 часот во Центарот за култура „Марко Цепенков“ во Прилеп ќе ја одигра претставата „Хамлет од Горно Дупени“ во режија на Кирил Петрески, а собраните […]