Ознака: улици.Ченто

Локална самоуправа

Асфалтирање улици во Ченто

Градоначалникот Тони Трајковски, направи увид во градежни работи, каде е во тек асфалтирање на улици во Ченто. Подготовката на улиците ја прави општина Гази Баба со фирмата изведувач АДРА, а асфалтирањето […]