Асфалтирање улици во Ченто

Loading...

Градоначалникот Тони Трајковски, направи увид во градежни работи, каде е во тек асфалтирање на улици во Ченто. Подготовката на улиците ја прави општина Гази Баба со фирмата изведувач АДРА, а асфалтирањето го изведува ЈП Македонијапат, со средства од Владата на РМ наменети за санирање на улиците кои беа оштетени од поплавата во август 2016 година

Подготовката на улиците ја прави општина Гази Баба со фирмата изведувач АДРА, а асфалтирањето го изведува ЈП Македонијапат, со средства од Владата

loading...