Ознака: 1993

Вести

Минатиот викенд првиот во Њујорк без престрелки од 1993 година

Минатиот викенд бил првиот во Њујорк без престрелки од 1993 година. – Во петокот, саботата и неделата немаше ниту едно пукање, ниту убиство. Тоа се случува за првпат по децении […]