Ознака: “airplane mode”

Занимливости

Пилот објаснува зошто е важно да вклучите “airplane mode” во авион

Конечно е одговорено едно од најчестите прашања кои ги мачат вљубениците во мобилни телефони додека летаат со авион – што ќе се случи ако не вклучам “airplane mode” на мобилниот? […]