Ознака: ipad 2

Технологија

Лоцирајте ги сите сателити во вселената со новата апликација за iPad 2

Компанијата “SES Astra” претстави апликација за iPad наречена “SES Satelites”, која овозможува едноставно пребарување и лоцирање на сателити на темел на локацијата на која се наоѓа корисникот.  Апликацијата е достапна во […]