Ознака: Leitner

Технологија

Луксузна ски-жичарница со автомобилски ентериер

Leitner и BMW ги здружија силите и знаењата и направиле кабина за жичарница со извонредно луксузен ентериер, кој потсетува на оној на лимузината BMW 7.  Ултра модерната “Sigma Diamond” жичарница […]