Ознака: Makedonija

Вести

Скопје врие како во кошница- над 50.000 луѓе на улиците во Скопје, граѓани доаѓаат од сите страни

На 23-тиот ден се одржуваат досега најмасовните протести во Скопје како поддршка за Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.Фото од дронФото од дрон

Вести

Oткако „удри“ по медиумите, Заев се обиде да ја укине и слободата на деловно одлучување

Опозицискиот лидер Зоран Заев очигледно повеќе не знае со кого да води битка. Тој започна да врши притисок на сите страни, па откако “удри“ по медиумите, човекот кој претендира да […]