Ознака: sdsm

Вести

Граѓаните не ја поддржуваат Тиранската платформа, рејтингот на СДСМ паѓа

Тиранската платформа наиде на осуда меѓу граѓаните. СДСМ ја плаќа цената цената што не ја отфрли Тиранската платформа и што остави отворени врати  за нејзина реализација преку отворање на дебати. […]