Ознака: sony experia

Технологија

Батериите на ОВИЕ телефони траат најдолго!

Самсунг Германија сакаше да дознае кои телефони имаат најдобра и најдолготрајна батерија, па одлучи да спроведе еден интересен тест.Истражувачите зеле телефони од различни марки, освен iPhone 6S Plus, и вклучиле […]