Ознака: SOUK

Вести

Хакирани организациите водени од Сорос

Стотици документи од групите водени од милијардерот и донатор, либералот Џорџ Сорос, протекоа откако во саботата хакерите ги објавија нивните документи.2576 документи беа објавени од страна на DCLeaks, вебсајт воден […]