Ознака: The SunProfile

Живот

Поради статус на Фејсбук изгубиле СЀ што имаат, па предупредуваат: Немојте да ја направите истата грешка!

Марк и Беки сакале да се преселат во нивниот нов дом. Затоа ангажирале професионалци кои требало да ги пренесат работатите до нивната нова адреса.По некое време, тие на интернет пронашле […]