Ознака: TikTok

Кулинарство

Готвачка на TikTok рекреира јадења од филмовите на Disney

Вилијамс се стекна со онлајн слава објавувајќи видеа од своите кулинарски вештини и презентирајќи јадења од филмови, најчесто оние од Disney, кои ги инспирираат нејзините креации. Собирајќи милион следбеници на […]