Ознака: todorov

Вести

Министерот за здравство предлага закон за употреба на канабис во медицински цели

Министерот за здравство, Никола Тодоров, денеска соопшти дека Mинистерството за здравство, по опсежните јавни дебати ќе поднесе предлог закон за употреба на канабисот за медицински цели.Неодамна беше одржана јавна расправа […]