Ознака: twisted_angel

Коментари

УЧИМЕ СО КАНВАС: Лекција 20. Со пораки и пароли за влијание врз народните маси!

Герила-акции, перформанси, па дури и закани – ова е шарената палета на опции кои ги нудат шарените платеници чија Визија за иднината вклучува можност за собирање на поени.Начинот на кој […]