Ознака: Viber

Технологија

Скриени разговори на Viber: Трикови кои го олеснуваат животот

Дали сакате да скриете некој разговор (chat) на Viber? Нема проблем, само следете ги овие едноставни упатства. Скријте го разговорот Отворете го разговорот што сакате да го скриете од екранот, […]

Технологија

Вибер воведе нова услуга: Многу е корисна, но не е бесплатна

Апликацијата Вибер воведе нова услуга – „Вибер локален број“, што ќе биде посебно корисна за оние кои често патуваат. Опцијата овозможува корисникот да избере локален телефонски број во земјата на […]