Ознака: Wi- fi

Занимливости

КАКО ДА ГО ПОЈАЧАТЕ WI-FI СИГНАЛОТ ДОМА? Супер трик што не чини ништо и прави огромна разлика!

Пробајте и гледајте што се случува, ќе бидете изненадени! Поради сегашната епидемиолошка состојба, како и појавата на нов вид корона вирус повеќето од нас работат од дома. Она што на […]

Технологија

Дали е навистина можете да бидете алергични на Wi-Fi?

39-годишната Марин Ричард добила долгорочна финансиска помош од 500 евра месечно како надомест, откако судот одлучил дека таа е трајно спречена да продолжи со извршување на своите регуларни работни активности. […]

Технологија

Не сте свесни колкава штета му правите на телефонот кога го оставате Wi- fi- то вклучено преку ноќ

Кога се во прашање паметните телефони, на Интернет можете да пронајдете голем број на совети кои можат да ви бидат од голема помош.Меѓутоа, корисниците на некои фунцкии не обрнуваат внимание […]