Ознака: win

Технологија

Ова копче на тастатурата е практично, а РЕТКО се користи: „Добро што пријател ми ги отвори очите!“

Малку луѓе знаат за што служи копчето Win на тастатурата. Но, неговата употреба може значително да ви ја олесни секојдневната работа на компјутерот. Во комбинација со други копчиња Win прави […]