Ознака: Xylaria polymorpha

Видео

Ако случајно го видите ова во вашиот двор НЕ ПРИОЃАЈТЕ. Еве зошто!

Природата некогаш може да биде чудна, но постои една појава која е почудна од останатите.Веруваме дека досега не сте виделе нешто вакво. Не се запрепастувајте ако некогаш налетате на овој […]