Ознака: yahoo

Занимливости

Продава упатства за хакирање на e-mail адреси од Yahoo

Египетскиот хакер “TheHell” пронашол сигурносен пропуст кој може да се искористи за пристап на профилите на корисниците на Yahoo mail, па тие информации одлучил да ги продаде на хакерски форум.  […]