Ознака: znak

Занимливости

Пресметајте го својот подзнак и дознајте повеќе за себе

Сончевиот знак (оној кој сите го знаеме и зависи само од датумот на раѓање) ја претставува нашата душа, внатрешност, карактер и потенцијал, а подзнакот (кој зависи од часот и местото […]