Тајната е откриена: Џастин Бибер е всушност Мајли Сајрус?!

Loading...

Интернет заедницата ја открила „добро чуваната тајна“ – тинејџерска поп ѕвезда Џастин Бибер е всушност Мајли Сајрус!Поради тоа што одредени интернет корисници кои веруваат во терои на заговор или многу го сакаат Џастин Бибер, по  веста за неговото апсење го ставиле под знак прашалник  „идентитетот на личноста“ која пијана дивеела низ улиците, „хејтерите“ сакале да се пошегуваат и да го откријат нејзиниот идентитет…споредувајќи фотографија на Бибер од притворот  со друга тинејџерска ѕвезда која им оди на нерви – Мајли Сајрус.

Чудото е откриено – Џастин Бибер е всушност Мајли Сајрус.

Не само што личат еден на друг, Бибер и Мајли имаат и слични „професионални патеки“ – двајцата ја започнале кариерата како деца, двајцата, според тоа што го кажуваат твитерџиите, се облекуваат одвратно и двајцата сакаат да прават скандали за да бидат во центарот на вниманието.
Оваа неверојатна „вистина“ потикна и едно ново прашање – кого полицијата во Мајами Бич всушност го уапсила во четвртокот вечер(23 јануари)?!Поради тоа што одредени интернет корисници кои веруваат во терои на заговор или многу го сакаат Џастин Бибер, по  веста за неговото апсење го

loading...
Loading...