Тајната на хитот на Цеца: пејачката открила зошто ОВАА песна не ја пее во живо и кому навистина му е посветена!

Цеца познатата песна „Neću dugo“ ја објавила пред 12 години во  албумот „Gore od ljubavi“Цеца Ражнатовиќ пред 12 години ја снимила песната „Neću dugo“, која набрзо сатанала лична карта за сите жени. Денес по повеќе од деценија, фолк пејачката открива зошто оваа балада никогаш не ја запеала во живо и  кому всушност  му  ја посветила.
Иако многумина мислеле дека  песната „Neću dugo“ всушност е посветена на мажот кој  оставил најголема трага во нејзиното  срце и  живот, вистината  е потполно поинаква. Имено, Цеца баладата  ја посветила на своите деца, Анастасија и  Вељко.

„Тоа е песна која Марина Туцаковиќ ја напиша за мене, а јас им ја посветив на своите деца, но никогаш не сум ја запеала во живо освен на цедето. Публиката на концертите сака да слуша нешто  побрзи  и подинамични  песни, па затоа оваа никогаш не сум ја отпеала во живо“, изјавила Цеца, која наскоро треба да објави нов албум, на кој  за прв пат  пејат  и  Анастасија   Вељко.Цеца Ражнатовиќ пред 12 години ја снимила песната „Neću dugo“, која набрзо сатанала лична карта за сите жени. Денес по повеќе од децени

Пронајдете не на следниве мрежи: